www.tarskereses.net banner

Bölcsességek, idézetek, aforizmák és közmondások


Bölcsességek, idézetek, aforizmák és közmondások

A bölcsességek és aforizmák tárhelyébe lépve hatalmas gyűjteménybe botolhatsz. Itt rengeteg kategóriában találsz, bölcsességeket, bölcseleteket, ezeket híres emberek szájából is akár. Humoros formában találsz még aranyköpéseket, íróktól, sztároktól egyéb ismert személyiségektől a jelenből és a múltból egyaránt. Ars poetica-kat is találsz az oldalon. Ha akarod kifejtheted tetszésedet is a honlappal kapcsolatban a tetszik gombra kattintva és így ösztönözheted a barátaidat, kollégáidat, hogy ők is olvassanak egy két bölcs gondolatot. Szóval ne habozz lépj te is a site-ra. Az oldalsávon véletlenszerűen felbukkanó idézeteket, egysoros és hosszabb hangvételű közmondásokat ill. szerelmes, vagy éppen munkával kapcsolatos bölcsességeket olvashatsz.

Bölcsességek, idézetek, aforizmák és közmondások

Ajánlott honlapok

  • Új oldal, mely blogszerű de mégis rengeteg vicces és humoros és egyben bölcs dolgot is találsz itt.

  • A vicceske vicclapon megtalálod a számodra leghumorosabb vicceket vagy legpoénosabb történeteket.

  • Gondosan válogatott online versgyűjteményünk a legszebb hazai és külföldi szerelmes verseket vonultatja fel, mutatja be az érdeklődő olvasóknak.

  • Rövid szerelmes idézetek, kölcsönözhető rövid és hatásos romantikus vers részletek a verseléssel mindig is hadilábon állóknak. Sms üzenetek és ünnepi köszöntők szülinapra, húsvétra karácsonyra.

  • Sose találsz a számodra megfelelő háttérképet? Több mint 8000 háttérkép közül biztosan sikerülni fog választani. És, hogy hol találsz ennyi háttérképet?