www.tarskereses.net banner

OLX - apró feladás ingyen


OLX - apróhirdetés ingyen

Az olx.hu hirdetési weboldal a webes hirdető weboldalak legújabb nemzedékéhez tartozik. A portálon a látogatók egy egyszerű űrlap segítségével ingyen jeleníthetik meg hirdetéseiket. Az apróhirdetés beküldéséhez csupán egyetlen egy lépés szükséges. Az adatbázisban szereplő hirdetések között témakörök szerint vagy akár régiók szerint is tallózhatunk.

Az weboldal főbb kategóriái a következőek: eladás, gépjármű, ingatlan, szolgáltatások, állásajánlatok, társkeresés. Az OLX egy nemzetközi vállalat, apróhirdető oldalai világszerte közel 100 különböző országban vannak jelen, mintegy 40 különböző nyelvre lokalizált felülettel, többek között magyar felülettel is.

OLX - apróhirdetés ingyen

Ajánlott honlapok

  • A Sokingatlan.com ingyenes ingatlan hirdető portálon megtalálható ingatlan hirdetések kiterjednek az egész országra, több féle ingatlantípusra (lakóingatlanok, üzleti vagy mezőgazdasági ingatlanok, garázsok stb) de külföldi hirdetéseket is kereshetünk. Földrajz vagy árkategória szerinti szűrés is lehetséges.

  • A Linkgazda.hu különböző linkmarketing csomagokkal áll rendelkezésére a weboldaluk keresőoptimalizálását tervező ügyfelek számára. Az alapfokú csomaggal a hasznos magyar linkgyűjtemények felébe, míg a középfokú csomag segítségével szinte az összes érdemi katalógusba bekerülhet a kért weboldal.

  • Közösségi funkciókkal is felruházott társkereső oldal. A társkeresés itt kezdődik. Küld be fényképeid, kedvenc videóit, indíts zártkörű vagy nyitott klubokat. A partnerkereső használata ingyenes.

  • Az atw.hu egy közismert magyar tárhely- és domain szolgáltató cég. Szolgáltatásainkat egyaránt ajánljuk magánszemélyeknek, cégeknek, internetszolgáltatóknak és közintézményeknek. Ingyenes tárhely regisztrációnk tartalmaz többek között 500MB ingyenes tárhelyet, PHP és MySQL használatot. További szolgáltatásaink: weboldal készítés, webdesign, arculat tervezés, kereső optimalizálás, virtuális szerver, szerverbérlet különböző csomagokban, szerver hosting szolgáltatások.

  • Kiegészítő munkát keres, vagy fő állást szeretne? Nincs tapasztalata az álláskeresésben? Az otthoni munka weblapunkon az állásokat ajánló cégek, és vállalkozások apróhirdetései között keresgélhet. A hirdetések nincsenek határokhoz kötve, az országos hirdetési lehetőségekben talán ön is megtalálja álmai állását, vagy csak egy bedolgozói munkát. A bedolgozói munkával is eléggé hatékonyan lehet fizetés kiegészítéshez jutni.